Permanent Makeup

Husk vores tilbud på Pmu bryn

  • 2500 kr for bryn ( normalt 4500 kr )
  • 600 kr for efterfølgende opfyldning
    ( når brynene er lavet hos Miomio )
permanent makeup københavn
3d bryn københavn

Hvad siger kunderne

Her kan du læse et udpluk af vores referencer fra Facebook.

Sine Kruse

Super dygtigt, sød, rar og professionel 🙂

Sine KruseBryn
Mille

Se lige alle de mange gode tilbud hos Miomio lige nu. Kan virkelig godt anbefale Mie mio. Hun er en dejlig pige med masser af livsglæde og hun ønsker at glæde andre med sine lækre behandlinger

Mille
Helle Dolly

Kan ikke andet end at sige det er danmarks bedste beautysalon.
Perfekt service, søde piger og det hele..

Helle Dolly
Sofie Lønborg

Jeg har i flere år været ked af mine bryn, jeg så altid så trist ud og plus jeg brugte en halv time HVER morgen på at tegne dem op. Men i tirsdag gjorde jeg en god ting for mig selv. Jeg besøgte Mie nede i hendes fine shop og tænk nu forstår jeg slet ikke, hvordan jeg har kunnet leve med mine gamle bryn i så mange år. Mie er en helt fantastisk kvinde, som virkelig gør sig umage og gør sit bedste for at få kunden til at føle sig tryg. Jeg følte mig så godt behandlet derinde og plus at mine bryn er blevet helt fantastisk flotte. Jeg ELSKER dem og jeg glæder mig allerede til at jeg skal derind igen 🙂 tak til dig Mie.

Sofie Lønborg3D bryn

Permanent makeup – også kaldet mikro pigmentering er efterhånden blevet et naturligt valg inden for kosmetik. Metoden er efter mange års forskning og videreudvikling i dag en anset behandlingsform inden for skønhedspleje.

Ved at fremhæve ansigtets naturlige træk gennem næsten usynlig korrigering, kan enhver kvinde opnå et velplejet og udtryksfuldt udseende.

Miomio Beauty arbejder under ordnede forhold og med uddannet personale.

Permanent makeup priser

Alle priser er inkl. bedøvelse, EU godkendte og allergitestede farver.

OmrådePris
3D Bryn Kr. 4.500,00
Bryn hel farveKr. 4.000,00
Eyeliner øvreKr. 2.000,00
Eyeliner nedreKr. 2.000,00
Pakkeløsning for eyeliner øvre + nedreKr. 3.500,00
Læbestreg med skyggelægningKr. 4.500,00

Hvilke kvinder vælger permanent makeup?

Mange kvinder, som ønsker et perfekt udseende 24 timer i døgnet, uden at have tid eller lyst til at forny sin makeup flere gange om dagen, vælger permanent makeup.

For kvinder som har en lys hudtype, hvor bryn og læber ikke er ret synlige, er permanent makeup også ideel.

Ældre kvinder har mulighed for at genopfriske konturer, som alderen har udvisket. En udtryksfuld mund hører til tidens skønhedsideal, og gennem små korrektioner af læbens konturer, kan mundens form justeres.

For kvinder som bruger briller eller kontaktlinser, er det ofte vanskeligt at lægge en perfekt makeup.

Også for dig som dyrker idræt er permanent makeup det bedste alternativ, netop fordi den er permanent og ikke løber ud. Og dermed har du et frisk og velplejet udtryk.

For kvinder med allergi overfor kosmetik kan permanent makeup også være en løsning.

Med en microtynd nål tilføres det yderste hudlag allergitestet (og EU godkendt) mineral-farve. Både før og under selve behandlingen påføres huden lokalbedøvende creme, så det er næsten smertefrit at blive behandlet. En behandling varer ca. 1 time.

4 uger efter behandlingen kan man vurdere resultatet; typisk vil ca. 50 % overskudsfarve være forsvundet, og behandlingen bør som regel gentages.

Om nødvendigt er der ved efterbehandling mulighed for eventuelle småjusteringer.

Permanent makeup København