Referencer

Her kan du læse et udpluk af vores referencer fra Facebook.


vipper københavn

 

Super dygtigt, sød, rar og professionel 🙂

Signe kruse
Bryn

 

 

 


 

3D bryn københavn

Jeg har i flere år været ked af mine bryn, jeg så altid så trist ud og plus jeg brugte en halv time HVER morgen på at tegne dem op. Men i tirsdag gjorde jeg en god ting for mig selv. Jeg besøgte Mie nede i hendes fine shop og tænk nu forstår jeg slet ikke, hvordan jeg har kunnet leve med mine gamle bryn i så mange år. Mie er en helt fantastisk kvinde, som virkelig gør sig umage og gør sit bedste for at få kunden til at føle sig tryg. Jeg følte mig så godt behandlet derinde og plus at mine bryn er blevet helt fantastisk flotte. Jeg ELSKER dem og jeg glæder mig allerede til at jeg skal derind igen ???? tak til dig Mie.
Sofie Lønborg
3D bryn

 

 


 

 

Jeg er så glad for mit resultat efter at have været hos Mie, mine bryn er blevet lige som jeg ønskede dem.
Jeg kan virkelig kun anbefale hende til andre , både ud fra resultat og den behandling jeg har fået.
Hun er både super dygtig, enormt sød og meget behagelig.
linea.k.rasmussen
 


 

 

 

 

Utrolig professionel behandling!! ❤️ Det var rigtig hyggeligt, og man føler sig velkommen.Aldrig mødt sådan en sød og glad kvinde som Mie❤️ Bedste vejledning fra start og fortalte når der skete det ene eller det andet.❤️ Det er første men ikke sidste gang, jeg sætter mine ben hos jer!❤️ Der er rent og hyggeligt over det hele!❤️ Jeg havde en masse spørgmål på vej derhen, men når Mie fortalte hvordan og forledes, havde hun svaret på alle de spørgsmål jeg havde, så der er ikke en finger at sætte på.❤️ Jeg blev rigtig glad for mine bryn. ❤️ jeg giver også mine varmeste anbefalinger ❤️❤️
Ingen vil tvivle at komme i gode hænder hos Mie ❤️ Glæder mig allerede til at se jer igen..

Christina Amalie Lynge